Vezetők

BUCZKÓNÉ FEHÉR RITA 

(Chouwa Életmód Kft. ügyvezető, kétszeres kumite és egyszeres kata (IMAF) Európa Bajnok, életmód tanácsadó, Alizetics oktató I., masszőr) 


" A lehetetlen csupán egy nagy szó, mellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.

A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény.
A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás.
A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat.
A lehetetlen nem létezik.”

- Muhammad Ali -

 

Buczkóné Fehér Rita vagyok, egészségfejlesztő, életmód tanácsadó. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet, Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés Szakán szereztem meg 2016. június 8-án, Egészségfejlesztő szakirányon. 

Célom, hogy az életmód tanácsadásokkal, táplálkozási- és mozgásprogrammal komplex segítséget nyújtsak azok számára, akik meghozták a döntést és a tettek mezejére lépnek. Minden tudásommal támogatom klienseimet abban, hogy egészségesebb, aktívabb, harmónikus életmódra váltsanak. Ehhez igyekszem pozitív példával szolgálni. Szabad időmben futni járok, magam is gyakorlom az Alizetics tornát, küzdősportolok és különböző megmérettetéseken teszem próbára teherbírásomat és feszegetem határaimat.   

Ismereteimet folyamatosan bővítem, tanfolyamokat végzek, tanulok.

 

 

.