Szolgáltatások

 • Életmód Tanácsadás
 • Aromaterápiás hátmasszázs
 • Alizetics egészségmegőrző női torna
 • Táplálék kiegészítők
 • Szépségápolás

Életmód Tanácsadás

Kinek javasolt?
 • Aki úgy érzi, hogy nincs rendben az élete, de nem tudja mi lehet a baj.
 • Aki új életet szeretne kezdeni, de nem tudja hogyan induljon el.
 • Aki rájött, hogy rossz úton jár, viszont elhatározta, hogy egészségének megőrzése érdekében hajlandó a tettek mezejére lépni és változtatni szeretne.
 • Aki tudja, hogy változtatnia kell, de egyedül nem tud kiigazodni az internet adta információ kavalkádban.
 • Aki szeretne szakértő segítséget és folyamatos támogatást kapni, hogy biztosan elérje céljait.
 • Aki következetesen tud dolgozni azért, hogy céljait elérje. Meghallgatja és megfogadja a kapott tanácsokat, hajlandó együttműködni.
 • Aki el tudja fogadni, hogy a tanácsadónak nem az a dolga, hogy azt mondja, amit a kliens hallani szeretne. Nekem, mint szakértőnek az a dolgom, hogy "egy barátnő legyek, aki a próbafülkénél megmondja, ha nem áll jól a ruci."
Kinek nem javasolt?
 • Aki tudja változtatnia kellene, de hiszi, hogy a sültgalamb egyszer csak a szájába repül.
 • Aki folyamatosan a kifogásokat keresi, és megmagyarázza, hogy miért volt jó, amit eddig csinált.
 • Aki már egészségügyi problémával rendelkezik, szigorúan folyamatos orvosi konzultáció mellett vehet részt az üléseken.
De hogy is néz ki a tanácsadás?
Az életmód tanácsadás több ülésből áll. Helyzettől, céloktól függően 5-10 ülésre is szükség lehet.
Egy-egy ülés 60 percet jelent alkalmanként, mely teljes mértékben a kliensről szól. Nincsenek külső zavaró tényezők, telefonhívások, csak a kliens. Az ülésekre mindig előre egyeztetett időpontban kerül sor. A lemondás feltételei az árak menüpont alatt megtalálhatóak.
1. ülés: Első találkozás alkalmával egy minimálisan irányított, de alapvetően kötetlen beszélgetésre kerül sor. Megismerkedünk egymással, a kliens elmeséli a történetét, amiért úgy döntött, hogy végül hozzám fordul. Megbeszéljük, hogy mit szeretne elérni, mit vár a tanácsadástól és Tőlem. A beszélgetés során fény derül arra is, hogy tudunk-e, illetve szeretnénk-e együtt dolgozni. Ha úgy döntünk, hogy együtt indulunk az úton, megbeszéljük a továbbiakat. Feltérképezzük,és követhetővé tesszük, hogy hol áll jelenleg a kliens, honnan indulunk, előre láthatóan mennyi ülésre lesz szükség, meghatározzuk az első lépéseket, melyeket a következő ülésig meg kelltenni. És megbeszéljük a következő találkozó időpontját.
 
2. üléstől: Második alkalomtól, már sablonosak mondható az ülés felépítése, mégis minden alkalom egyedi lesz. Ugyanis az ülések innentől úgy néznek ki, hogy felelevenítjük mi volt előző alkalommal, milyen kisebb célokat határoztunk meg, milyen feladatok voltak, abból mit sikerült megvalósítani. Ha valami nem sikerült, átbeszéljük, hogy ennek mi volt az oka és ezen dolgozunk. Ha minden jól ment, akkor haladunk tovább az úton, újabb lépéseket határozunk meg, melyek egyere közelebb visznek a végső célhoz. Mivel ember más és más, így a célok is másak, az út is más, sok a külső tényező, ami
 valakit jobban befolyásol, valakit kevésbé, éppen ezért lesz a "sablonos" ülésekből egyedi, és mindig más. 
 
Lesznek hullám hegyek és hullám völgyek. De a jó hír, hogy nem kelle egyedül megküzdened ezekkel. Végig melletted leszek és segítek! A "rossz" hír, hogy a munka
 oroszlán része RÁD marad! Nem tudok helyetted változni. Viszont mindenben támogatlak. Két ülés között is elérhető vagyok számodra, ha elakadsz, elbizonytalanodsz, besokallsz. Hívhatsz, vagy írhatsz, ahogy Neked jobb.

 

Aromaterápiás hátmasszázs

Kényeztetés felsőfokon. Relaxáló hátkezelés személyre szólóan kiválasztott illóolajokkal.
A wellness masszázskezelések hatására a feszültség oldódik, tökéletes testi-lelki-szellemi harmóniát érünk el vendégünknél. Abszolút fájdalommentes kezelések, cél: a teljes kikapcsolódás.